Productie

Luchtfoto Fabriek fermacell (Wijchen)

In onze fabriek aan de Maasoever in Niftrik produceren wij de fermacell Gipsvezelplaten en Vloerelementen. Gips en papiervezels vormen de basis van onze ecologisch verantwoorde platen. De cementgebonden Powerpanel platen van fermacell worden niet in Niftrik maar in het Duitse Calbe vervaardigd.

Fermacell verzorgt voor haar commerciële relaties op afspraak fabrieksrondleidingen. Tijdens de rondleiding door onze ultramoderne productieomgeving leiden wij u stap voor stap door het innovatieve en milieuverantwoorde productieproces. Gips en papiervezels vormen de basis van fermacell Gipsvezelplaten. Wij vermengen deze natuurlijke grondstoffen, voegen water toe en persen er onder hoge drukstabiele platen van. Na droging impregneren wij de platen met een waterafstotend middel. Tot slot zagen wij ze op debenodigde formaten. De unieke materiaaleigenschappen maken van fermacell een duurzame afbouwplaat, die stootvast, brandwerend, geluidswerend, extreem belastbaar, vochtbestendig is en niet dubbel hoeft.

Het magazijn

 

 

 

13. Magazijn

In het magazijn staan de fermacell Gipsvezelplaten, Vloerelementen en toebehoren klaar voor transport naar onze klanten in heel Europa!

U kunt een rondleiding door de fabriek ook prima combineren met een bezoek aan het fermacell praktijktrainingscentrum.


Bel voor meer informatie of een afspraak met Fermacell BV: 024 - 649 51 11.