Veelgestelde vragen

Snel en droog installeren met fermacell® Therm25™ vloerverwarmingselementen

Snel en droog installeren met fermacell® Therm25™ vloerverwarmingselementen

Het fermacell® Therm25™ vloerverwarmingssysteem is vanaf nu ook in Nederland beschikbaar! James Hardie, als toonaangevende producent van bouwmaterialen, brengt dit vernieuwde vloerverwarmingssysteem op de markt. Niet alleen is het systeem goed toepasbaar in de prefab ontwikkeling in nieuwbouw, ook biedt het een absolute meerwaarde bij renovaties en verbouwingen. Ontdek meer over de verschillende toepassingen en voordelen.
 

fermacell® Therm25™ vloerverwarmingssysteem biedt volop mogelijkheden

Het fermacell® Therm25™ vloerverwarmingssysteem is licht van gewicht en kan snel en eenvoudig worden verwerkt. Zo is de vloer, dankzij de droge plaatsingsmethode, na 24 uur beloop- en beschikbaar. Hiermee is het een snelle, droge én energiezuinige oplossing voor het installeren van vloerwarming. Tevens biedt het systeem meer mogelijkheden voor renovatieprojecten met beperkte ruimte en een lage inbouwhoogte. De installatie van vloerverwarming kan complexer zijn dan het installeren van een conventioneel verwarmingssysteem, zeker bij renovaties. Het fermacell® Therm25™ vloerverwarmingssysteem biedt hierbij uitkomst.
 

Ook geschikt voor vochtige ruimtes

Het innovatieve systeem is tevens geschikt voor vochtige ruimtes in woonomgevingen, kantoren, administraties en soortgelijke gebouwen. Dit is gebleken uit succesvolle tests in de toepassingstechnologie. Het fermacell® Therm25™ vloerverwarmingssysteem kan worden gebruikt in vochtige ruimtes van waterblootstellingsklassen W0-I (laag), W1-I (matig) en W2-I (hoog) volgens DIN 18534. Voor waterblootstellingsklasse W2-I is de cementgebonden plaat voor vochtige ruimtes fermacell® Powerpanel H2O vereist als extra laag bovenop de Therm25™-elementen.

 

Meer weten over fermacell® Therm25TM Vloerverwarmingselementen? Klik op de link.

fermacell® Therm25TM

Find out more
×