Veelgestelde vragen

Wij groeien. Groei jij met ons mee?

Elke dag werken we bij James Hardie en Fermacell aan het verduurzamen van de bouw. Door verbeteringen door te voeren in ons productieproces bijvoorbeeld en door onze recyclingsystematiek verder te optimaliseren, proberen wij keer op keer onze ecologische voetafdruk te verbeteren.

Wist je bijvoorbeeld dat wij de reststukken fermacell® gipsvezelplaat die ontstaan in ons productieproces  recyclen en dat we gips uit sloopafval gebruiken om nieuwe gipsvezelplaten te maken?

Meehelpen aan een groenere wereld? Kijk hieronder of we nog passende vacature hebben voor jou.
Als ik 's ochtends naar mijn werk rijd, bedenk ik me wat ik in ieder geval wil of moet doen die dag. Als het me lukt om daarnaast nog iets extra's te doen, ben ik een tevreden man. Dat ben ik sowieso want ik heb het mooiste beroep wat er is!
René Verkuijlen
Marketing Manager

Leer ons kennen

Maak kennis met onze medewerkers

Dorpsgevoel

Werken bij James Hardie Netherlands B.V.

Enkele jaren geleden is Fermacell bv overgenomen door multinational James Hardie. Enkele jaren na de overname is het bedrijf van naam veranderd. Vanaf dat moment heten we James Hardie Netherlands B.V.. Het dorpsgevoel in onze fabriek in Wijchen (Niftrik) is echter nooit verloren gegaan. Er hangt een ongedwongen en open sfeer in de productie en op kantoor en iedereen staat voor elkaar klaar. Het personeel is apetrots op het bedrijf en de producten. 

Net als de bouw groeit ons bedrijf ook. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers, die samen met ons de ambitieuze doelen willen behalen. 

Werken bij een internationaal bedrijf, maar wel met een dorpsgevoel en een gemoedelijke sfeer? Kijk hier of we een passende vacature voor jou hebben.
×