Veelgestelde vragen

Zien we elkaar op de beurs?

Zien we elkaar op de beurs?

14-3-2024
Ook dit jaar is James Hardie weer te vinden op diverse beurzen. We zijn aanwezig bij Bois & Habitat Namen, de Architecten RiverEvents in Nederland en België en op de Architect@Work in Rotterdam.
 
Bois & Habitat Namen
Ben je bezig met duurzaam bouwen en groen wonen? Of ben je benieuwd naar de laatste trends in houten architectuur? Dan mag je Bois & Habitat 2024 niet missen. 22 t/m 25 maart kun je jezelf onderdompelen in innovatieve houtbouw en aangrenzende producten, in gesprek gaan met gerenommeerde houtbouwers, architecten en experts. Je volgt er workshops en ervaart de kracht van houtbouw door live demonstraties. Bezoek ons op stand 1022 en ontdek onze innovatieve producten: fermacell® Therm25™ vloerverwarmingselementen, Hardie® VL Plank en Hardie® Architectural Panel gevelbekleding.
 
RiverEvents in Nederland en België
Tijdens de RiverEvents in Nederland en België presenteren zo’n 65 producenten hun nieuwste product, techniek of design. En dit alles aan boord van een zeer exclusief schip: ‘Blue Rhapsody’. Iedere dag meert dit schip in een andere stad aan waar de regionale (interieur)architecten, projectontwikkelaars het event bezoeken. Het event doet drie steden in Nederland aan: 1-10 Rotterdam, 2-10 Amsterdam en 3-10 Nijmegen en drie steden in België: 16-9 Gent, 18-9 Brussel en 19-9 Antwerpen. James Hardie presenteert op de Blue Rhapsody, op 2 stands, de noviteiten op het gebied van Hardie gevelbekleding en het nieuwe fermacell® Therm25™ vloerverwarmingssysteem.
 
Architect@Work Rotterdam
Architect@Work was in 2022 met bijna 4.000 bezoekers een goed bezocht architectenevent. Vanwege dit grote succes wordt het nu elk jaar georganiseerd. Om in om in Rotterdam AHOY en TAETS op het Hembrugterrein in Amsterdam (Zaandam). Deze editie is het event weer terug in Rotterdam en wel op 11 en 12 september. Ook hier zal James Hardie aanwezig zijn met het fermacell® Therm25™ vloerverwarmingssysteem en Hardie® Architectural Panel gevelbekleding. Kom jij onze stand bezoeken?
×