Veelgestelde vragen

Wereld Jonge Talentendag

Wereld Jonge Talentendag

15-7-2023
Er heerst onder jongeren een hogere werkloosheid dan onder ouderen. De talenten van jongeren worden vandaag de dag dan ook nog onvoldoende benut. Om meer aandacht voor jong talent te vragen, heeft de United Nations Wereld Jonge Talentendag in het leven geroepen. Ook bij James Hardie werken een aantal jonge talenten, die we graag in het zonnetje zetten. Zo spraken we Rachel Goss (Marketing Specialist / Salesforce Administrator) en Wiel van der Wielen (Maintenance Manager).

Rachel, een van de jongste werknemers

Rachel Goss is, met 25 lentes jong, een van de jongste werknemer van James Hardie Netherlands B.V. Naast haar werkzaamheden als Marketing Specialist, verzorgt ze als Salesforce Administrator trainingen, zodat alle medewerkers met het CRM-pakket Salesforce kunnen werken. Ook verbetert ze lopende processen, om de efficiëntie te bevorderen.
 
Hoe ze haar werk ervaart? Rachel: “Uitdagend! Er kan nog veel verbeterd worden. Dit zorgt ook voor veel afwisseling, waardoor geen enkele dag saai of hetzelfde is. Een bedrijf met een toekomst en oog voor duurzaamheid, daar zag ik mezelf wel werken. Er is veel ruimte voor ideeën van medewerkers en het wordt ook echt opgepakt.”
 
Naast werkzaam te zijn bij James Hardie Netherlands B.V., heeft Rachel ook haar eigen fotografiebedrijf; Creachels. Aan ambitie geen gebrek bij dit jonge talent! Rachel’s tip? “Ben en blijf jezelf. En geniet. Met je collega’s breng je immers meer tijd door dan met het thuisfront.”Wiel voelt zich helemaal thuis

Ook Wiel van der Wielen (31 jaar) is een jong talent bij James Hardie Netherlands B.V. In zijn functie als Maintenance Manager stuurt hij de technische dienst aan en is hij verantwoordelijk voor de uptime van de technische installatie. Wiel: “Het is een zeer leuke en uitdagende positie, waarin ik mezelf verder kan blijven ontwikkelen. Het mooie aan James Hardie Netherlands B.V.? De levendige productieomgeving die kwalitatief hoogwaardige producten zonder restafval maakt. Maar, nog belangrijker, de sfeer voelde vanaf het eerste moment goed. Ik voel me echt thuis.’’ Wiels tip? “Wees jezelf, wees leergierig en durf beslissingen te nemen.”
×