Veelgestelde vragen

WYCOR wint fermacell iPad

25-9-2014
Onlangs mocht de firma WYCOR in Wetteren (België) uit handen van fermacell een iPad 4 in ontvangst nemen. WYCOR was een van de relaties van fermacell die het recente klanttevredenheidsonderzoek van fermacell invulde.

 

 

Onder de respondenten werd een iPad verloot. De heren Lelie en Wulteputte van WYCOR waren zeer verguld met het geschenk.

 

Onderzoek

Elke 3 jaar houdt fermacell onder haar relaties in de bouwkolom in de BeNeLux een klanttevredenheidsonderzoek, om zo een goed inzicht te verkrijgen in de waardering van de diverse doelgroepen van fermacell ten aanzien van geleverde producten en diensten. De onderzoeksresultaten stellen fermacell in staat nog beter aan de eisen, wensen en verwachtingen van relaties in de bouw (handelaren, voorschrijvers en verwerkers) te voldoen. De respondenten waardeerden ook in 2014 fermacell weer met een dikke voldoende. Een resultaat om trots op te zijn.

 

Geschiedenis WYCOR

WYCOR nv (www.wycor.eu) is in 1978 gestart als houtverwerkend bedrijf onder de naam Houtconstructies Wyckaert. Door voortdurende groei is de onderneming inmiddels geëvolueerd naar een afwerkingsbedrijf in de ruimste zin van het woord. WYCOR biedt een totaalaanbod op het vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking. De volledige uitvoering, coördinatie en opvolging wordt in eigen beheer georganiseerd. Samen met de afdeling ComTec (gespecialiseerd in brandcompartimentering) en de dochtermaatschappij WycoTec (gespecialiseerd in metalen deur- en raamomlijstingen), biedt WYCOR een uitgebalanceerd totaalconcept aan voor een zorgeloos parcours.

 

Bedrijfsactiviteiten

Degelijke technische know-how, een uitgebreide dienst engineering en een modern machinepark stellen WYCOR in staat de meest diverse producten van hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Deze producten worden door een ploeg van bekwame arbeiders op de werf gemonteerd en geïnstalleerd. Daarnaast werkt WYCOR regelmatig samen met gespecialiseerde onderaannemers. Een deskundig projectteam zorgt voor een vlotte communicatie met klant, architect, studiebureau en veiligheidsbureau waarbij rekening wordt gehouden met budget, kwaliteits- en veiligheidsnormen. Jarenlange ervaring en doorgedreven kwaliteitszorg leverden WYCOR een reputatie van topniveau. Hierdoor is WYCOR nu een van de marktleiders in België.

 

 

×