Wij staan op de vakbeurs Prefab 2019 (#B055). Komt u ook?

Wij zijn exposant op PREFAB, komt u ook?

10-7-2019

Wat is PREFAB?

Dé vakbeurs voor zakelijk geïnteresseerden in off-site bouwen en renoveren.

PREFAB is een nieuw B2B netwerk- en presentatieplatform voor koplopers in industrieel bouwen en renoveren. Een trefpunt voor bedrijven en professionals die praktische en bedrijfseconomisch haalbare oplossingen bieden (of zoeken) en kennis van de materie tot in detail.
 

Voor wie?

Bent u architect, adviseur, ontwerper, opdrachtgever, bouwer, aannemer, energie-expert, investeerder, gemeente- en/of overheidsfunctionaris, uitvoerder, installateur of werkzaam bij een woningbouwcorporatie? 

Dan mag u PREFAB niet missen. Want PREFAB is de place to be als u zich vanuit zakelijk perspectief interesseert voor industrieel en modulair bouwen en renoveren. 
 

Programma?

  Programma PREFAB


Waar en wanneer?

Wij presenteren u graag onze prefab geveltoepassingen op onze stand #05.B055 (hal 5).

Met fermacell® realiseert u degelijke en duurzame afbouwconstructies voor vele toepassingen: wanden, vloeren, plafonds, gevels en daken. Lichte en flexibele systemen waarmee aan alle huidige eisen op het gebied van brandveiligheid en geluidisolatie wordt voldaan. Met name voor grote nieuwbouw- en renovatieprojecten is fermacell® dé oplossing.

De vakbeurs is gratis toegankelijk, van dinsdagochtend 8 tot en met donderdagmiddag 10 oktober van 10:00 tot 17:00 uur
in de Brabanthallen Diezekade 2, 5222 AK Den Bosch.

Online voorregistreren

Voorregistratie start op donderdag 1 augustus 2019 om 08:00 uur en eindigt op de laatste dag voor beurs, maandag 7 oktober 2019.  Let op: een kaart aan de deur kost € 25,-.
Abonneert u zich ook hier op de nieuwsbrief van PREFAB.
Onze persoonlijke registratielink zal hier per 1-8-2019 staan. (Zie ook onze persoonlijke digitale uitnodigingskaart.)

Tot en met maandag 7 oktober regelt u hier GRATIS een toegangsbewijs. Na 7 oktober kost toegang € 25,- excl. BTW. Dit kunt u direct online betalen. Na de afronding van de registratie ontvangt u uw digitale toegangsbewijs. Met dit toegangsbewijs heeft u ook toegang tot Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.


Meer prefab info×