Veelgestelde vragen

Wij staan op de vakbeurs Prefab 2019 (#B055). Komt u ook?

Wij zijn exposant op PREFAB, komt u ook?

10-7-2019

Wat is PREFAB?

Dé vakbeurs voor zakelijk geïnteresseerden in off-site bouwen en renoveren.

PREFAB is een nieuw B2B netwerk- en presentatieplatform voor koplopers in industrieel bouwen en renoveren. Een trefpunt voor bedrijven en professionals die praktische en bedrijfseconomisch haalbare oplossingen bieden (of zoeken) en kennis van de materie tot in detail.
 

Voor wie?

Bent u architect, adviseur, ontwerper, opdrachtgever, bouwer, aannemer, energie-expert, investeerder, gemeente- en/of overheidsfunctionaris, uitvoerder, installateur of werkzaam bij een woningbouwcorporatie? 

Dan mag u PREFAB niet missen. Want PREFAB is de place to be als u zich vanuit zakelijk perspectief interesseert voor industrieel en modulair bouwen en renoveren. 
 

Programma?

  Programma PREFAB


Unieke data over brandveiligheid gevelvullende hsb-elementen

Wij presenteren u graag onze totaaloplossing als nieuw concept op onze stand #05.B055 (hal 5): een brandveilige prefab hsb-gevelconstructie die als totaaloplossing is getest. 

Brandveiligheid van gevels staat sinds de brand in de Grenfell Tower in Londen volop in de belangstelling. Dat leidt geregeld tot kritische vragen over gevelopbouw én gebruikte materialen. Om aan te tonen hoe brandveilig gevelvullende hsb-elementen zijn, hebben wij besloten ze uitgebreid te testen. Doel was niet om een eis uit het Bouwbesluit te halen maar om gegevens te verzamelen over wat er nu werkelijk gebeurt bij een gevelbrand. 
Meer weten? We creëren hiermee data en wetenschap!

Mooi full page interview in BouwTotaal: Fermacell toont brandveiligheid van houtskeletbouw aan 

Met fermacell® realiseert u degelijke en duurzame afbouwconstructies voor vele toepassingen: wanden, vloeren, plafonds, gevels en daken. Lichte en flexibele systemen waarmee aan alle huidige eisen op het gebied van brandveiligheid en geluidisolatie wordt voldaan. Met name voor grote nieuwbouw- en renovatieprojecten is fermacell® dé oplossing.


Waar en wanneer?

De vakbeurs is gratis toegankelijk, van dinsdagochtend 8 tot en met donderdagmiddag 10 oktober van 10:00 tot 17:00 uur in de Brabanthallen Diezekade 2, 5222 AK Den Bosch.

Online voorregistreren

Voorregistratie start op donderdag 1 augustus 2019 om 08:00 uur en eindigt op de laatste dag voor beurs, maandag 7 oktober 2019.  Let op: een kaart aan de deur kost € 25,-.
Abonneert u zich ook hier op de nieuwsbrief van PREFAB.
Onze persoonlijke registratielink zal hier per 1-8-2019 staan. (Zie ook onze persoonlijke digitale uitnodigingskaart.)
 

Tot en met maandag 7 oktober regelt u hier GRATIS een toegangsbewijs. Na 7 oktober kost toegang € 25,- excl. BTW. Dit kunt u direct online betalen. Na de afronding van de registratie ontvangt u uw digitale toegangsbewijs. Met dit toegangsbewijs heeft u ook toegang tot Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.
 

Meer info

 
Meer prefab info×