Wij staan op de vakbeurs Prefab 2019 (#B055). Komt u ook?

Wij zijn exposant op PREFAB, komt u ook?

10-7-2019

Wat is PREFAB?

Dé vakbeurs voor zakelijk geïnteresseerden in off-site bouwen en renoveren.

PREFAB is een nieuw B2B netwerk- en presentatieplatform voor koplopers in industrieel bouwen en renoveren. Een trefpunt voor bedrijven en professionals die praktische en bedrijfseconomisch haalbare oplossingen bieden (of zoeken) en kennis van de materie tot in detail.
 

Voor wie?

Bent u architect, adviseur, ontwerper, opdrachtgever, bouwer, aannemer, energie-expert, investeerder, gemeente- en/of overheidsfunctionaris, uitvoerder, installateur of werkzaam bij een woningbouwcorporatie? 

Dan mag u PREFAB niet missen. Want PREFAB is de place to be als u zich vanuit zakelijk perspectief interesseert voor industrieel en modulair bouwen en renoveren. 
 

Programma?

  Programma PREFAB


Waar en wanneer?

Wij presenteren u graag onze prefab geveltoepassingen op onze stand #B055Kopstand

Met fermacell® realiseert u degelijke en duurzame afbouwconstructies voor vele toepassingen: wanden, vloeren, plafonds, gevels en daken. Lichte en flexibele systemen waarmee aan alle huidige eisen op het gebied van brandveiligheid en geluidisolatie wordt voldaan. Met name voor grote nieuwbouw- en renovatieprojecten is fermacell® dé oplossing.

De vakbeurs is gratis toegankelijk, van dinsdagochtend 8 tot en met donderdagmiddag 10 oktober van 10:00 tot 17:00 uur in de Brabanthallen Diezekade 2, 5222 AK Den Bosch.
 

Online voorregistreren

Voorregistratie start op donderdag 1 augustus 2019 om 08:00 uur en eindigt op de laatste dag voor beurs, maandag 7 oktober 2019. Wilt u bericht als de voorregistratie van start gaat? Abonneert u zich dan hier op de nieuwsbrief van PREFAB. Let op: een kaart aan de deur kost € 25,-.
Binnenkort meer. Onze persoonlijke registratielink zal hier per 1-8-2019 staan.
 

×