Veelgestelde vragen

Vanaf nu ook FERMACELL Referentiedetails in de CAD-bibliotheek van Archidat

18-11-2011
De CAD-selector van de FERMACELL Bouw- en referentiedetails op de website van Archidat wijst u snel de weg binnen bouwkundige knooppunten voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, ingericht met de constructies (systeemwanden en/ of complete verdiepingsvloeren) van FERMACELL. Het is een unieke tool die u binnen een paar klikken naar het meest effectieve bouwsysteem voor uw knooppunt-detaillering voert, geheel naar uw wensbeeld of eisenpakket.

De CAD-selector is een zeer gebruikersvriendelijke internetapplicatie, bestemd voor iedereen die met FERMACELL werkt. Wilt u optimaal gebruikmaken van onze bouw- en referentiedetails, dan biedt FERMACELL u graag de mogelijkheid tot het raadplegen ervan op www.Archidat.nl.

U vindt de FERMACELL Bouw- en referentiedetails door in de website www.Archidat.nlonder de kop “BOUW” op ‘Bouw- referentiedetails ’ te klikken. In het vervolgmenu kan vervolgens “woongebouwen EPC 0,6”, “verbouw” of “onderhoud” worden gekozen en er kan tenslotte op het logo van FERMACELL worden geklikt. De CAD-selector toont u de verschillende knooppunten (combinatie van gezochte wand-, vloer-, of plafondaansluiting/-overgang). Aan de hand van afbeeldingen en /of presentatie van prestaties van het knooppunt op brand, energie of geluid, kunt u het gewenste referentiedetails raadplegen en downloaden. Als resultaat ontvangt u een kant-en-klaar advies voor het toepassen van onze bouwsystemen in deze specifieke situatie. De CAD-selector levert u veel extra informatie zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de specifieke kenmerken van het gekozen bouwsysteem.

Download FERMACELL Bouw- en referentiedetails in de CAD-bibliotheek van Archidat

×