Veelgestelde vragen

Nieuwe herziene richtlijnen voor stille hotelkamers met fermacell

6-6-2017
De Stichting Quietroom heeft een nieuwe herziene versie gepubliceerd van het Handboek Kwalificatie Quiet Room® label. Het handboek beschrijft het certificeringsproces dat vereist is om het Quiet Room® label te verkrijgen. Het bevat gedetailleerde informatie over de normen en de meetprocedures die gebruikt worden voor het certificeren van hotelkamers.

 

Het handboek is primair bedoeld voor akoestisch adviseurs die betrokken zijn bij de geluidsisolatie, meting en certificering van hotelkamers. Het bevat een stap-voor-stap gids voor het meet- en certificatieproces.

Het handboek is ook een waardevolle gids voor hoteliers, bouwbedrijven en projectontwikkelaars die meer informatie zoeken over certificatie, en het onderstreept de solide en objectieve normen waarop het Quiet Room® label gebaseerd is.

Bestel het handboek

Naast de certificatie van hotelkamers worden dezelfde normen nu ook toegepast om geluidsisolerende producten en processen te onderzoeken en certificeren. De Stichting Quietroom heeft een gratis beschikbare database van fabrikanten van gecertificeerde producten en processen, die architecten, aannemers en ontwikkelaars helpen om hotelkamers te bouwen die gegarandeerd voorzien zijn van hoogwaardige geluidsisolatie.

Het handboek Kwalificatie Quiet Room® label is verkrijgbaar door contact op te nemen met de Stichting Quietroom op: www.quiethotelroom.org
[email protected]

×