Veelgestelde vragen

fermacell Powerpanel Douchegoot element 2.0

4-9-2013
Primeur: Nu ook fermacell Powerpanel douche-elementen met waterafvoergoot. Voor moderne, drempelvrije droge afbouw van douches en badruimtes! Geschikt voor afwerking met grootformaat tegels.

 

 

 

Architecten en ontwerpers zoeken naar moderne en economische oplossingen voor natte ruimtes, als trendy en eigentijdse variant op het bekende afvoerputje. Het geprefabriceerde fermacell Powerpanel Douchegoot element 2.0 biedt de efficiënte oplossing voor een drempelvrije droge afbouw van inloopdouches. In combinatie met de fermacell Powerpanel Vloerelementen kan snel en eenvoudig het gehele vloeroppervlak van natte ruimtes in droogbouwsysteem worden gemonteerd. De ideale basis voor een afwerking met tegels of natuursteen.

Het fermacell Powerpanel Douchegoot element 2.0 biedt vele voordelen:

  • Eenvoudige montage van de vloerelementen door middel van een liplasverbinding.
  • Geprefabriceerde waterafloop voorkomt onjuistheden bij het maken van het verloop.
  • De afmetingen van het fermacell Powerpanel Douchegoot element 2.0 zijn afgestemd op exacte aansluiting met de fermacell Powerpanel Vloerelementen, waardoor een sterke onderlinge verbinding van het gehele vloeroppervlak worden gerealiseerd.
  • Ook inzetbaar bij het gebruik van conventionele dekvloeren.
  • Door de hoge sterkte van de fermacell Powerpanel Vloerelementen zijn de afgewerkte oppervlakken ook toegankelijk met een rolstoel.
  • Ook geschikt voor afwerking met grootformaat tegels (afhankelijk van toepassingsgebied).
×