Veelgestelde vragen

fermacell op VLOK Klustrainingsplein tijdens Bouw Compleet 2013 in Gorinchem

3-9-2013
Bouw Compleet Gorinchem vindt plaats op 10, 11 en 12 september 2013. fermacell verwelkomt u graag op het VLOK Klustrainingsplein (standnummer 201).

 

Kennisuitwisseling staat centraal tijdens deze editie van BouwCompleet Gorinchem, die plaatsvindtin Evenementenhal Gorinchem. Voor het eerst zijn er diverse kennispleinen en symposia te bezoeken.

 

 

Juist in deze economisch lastige tijd is kennisuitwisseling in de bouw heel belangrijk.

Onder meer NEN, ICDUBO (Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen) en Kennisplatform Duurzaam Gebouwdinformerentijdens de beurs de bezoekers en exposanten over zaken als het Bouwbesluit en duurzaam bouwen. Er komt een duurzaamheidsplein met veel activiteiten, er zijn diverse symposia en VLOK en Probin pakken uit met themapleinen. Ook is er weer een Klein Transport Plein.

 

Ook dit jaar levert de VLOK weer een bijdrage aan de activiteiten tijdens Bouw Relatiedagen Gorinchem, ditmaal met een speciaal Klustrainingsplein op standnummer 201. Het plein beslaat zo’n 160 vierkante meter. De VLOK heeft een informatiestand, waar je terecht kunt voor alle informatie over het VLOK-Kwaliteitsprogramma Vakmanschap en Zekerheid. Aan dit programma kunnen leveranciers deelnemen. Door middel van trainingen dragen zij bij aan het verbeteren van de kwaliteit in de branche. En samen met de nakomingsgarantie voor de consument maken zij die kwaliteit zichtbaar op de markt. Op dit Klustrainingsplein geeft fermacell informatie over de komende trainingen.

 

 

×