Veelgestelde vragen

FERMACELL op Internationale BouwBeurs 2013 - Bewust Bouwen

2-1-2013
U bent van harte welkom op onze stand met nummer 04.B078 aan de Renovatie Boulevard (hal 4), in de Jaarbeurs Utrecht, van 4 t/m 9 februari 2013.

 

 

De Internationale BouwBeurs is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. Deze editie is het thema ‘Bewust Bouwen’.

Bewust bouwen is de gebruiker centraal stellen.
Bouwen op de juiste locatie.
Duurzaam, innovatief en ambitieus.
Inspelen op de toekomst.

Aandachtsgebieden:
1. Renoveren en herbestemmen
2. Greenbuild: duurzaam, energiezuinig en bio-based
3. Virtueel bouwen met BIM
4. Ketensamenwerking & Lean bouwen
5. De ondernemende ZZP' er
6. Material Xperience: "The making off"

 

Renovatie

Renovatie en herbestemmen hebben altijd een belangrijk onderdeel uitgemaakt van de bouw. Nu het financieel niet meezit, is dit aandeel de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Veel woningen voldoen niet meer aan de meest actuele eisen op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid, maar nieuwbouw zit er voorlopig niet in. Renovatie biedt uitkomst. De huidige tijd vraagt om flexibele, duurzame oplossingen tegen zo laag mogelijke kosten. Om aan deze vraag tegemoet te komen, besteedt de Internationale BouwBeurs uitgebreid aandacht aan het onderwerp.

In hal 4 bevindt zich de Renovatie Boulevard. Aan deze 'straat' treft u FERMACELL aan. Wij bieden u oplossingen aan op het gebied van renoveren. Fermacell introduceert op de BouwBeurs 2013 het “halve-doos-in-doos-concept”In dezelfde hal, die niet voor niets de naam Renovatiehal heeft meegekregen, staat ook het Renovatie Theater. Hier kunt u dagelijks deelnemen aan seminars en presentaties.

Aan de beurs is een groot aantal themapresentaties en activiteiten gekoppeld. Voorbeelden hiervan zijn: het BouwHuis, Renovatieboulevard, de Greenbuild Sessies, ZZP-plein, Bouw & ICT, Material Xperience, het Bouwgala en de Architectendag. Meer informatie over de BouwBeurs

 

Gratis BouwdetailWijzer "gedetailleerd in beeld" tijdens Internationale BouwBeurs

In samenwerking met vijftien toonaangevende leveranciers (waaronder FERMACELL) geeft Bouwformatie (stand 01.E090) een speciale beursuitgave van de BouwdetailWijzer uit: Het Handboek Gedetailleerd in beeld. Het handboek bevat 45 gerealiseerde bouwprojecten gecombineerd met bouw- en referentiedetails die stuk voor stuk voldoen aan de huidige regelgeving. Meer informatie
 

 

Spanell Greenline

Zie ook link naar exposant BIA-Beton B.V./ BIA-Systeemwanden B.V. (stand 11.D068) met Spanell Greenline. - Meer informatie

Greenworks

De Greenworks producten van Fermacell zijn tijdens de BouwBeurs 2013 te zien op de stand van Raab Karcher (stand 08.B010).


 

 

Facebook

En bekijk ook het Evenement BouwBeurs 2013 van FERMACELL op Facebook.

×