Veelgestelde vragen

FERMACELL op Het Vakman Event 2012

17-10-2012
U bent van harte welkom op onze stand met nummer C010.

 

Het Vakman Event is een praktijkgericht evenement waarin alle facetten van het ondernemerschap centraal staan en richt zichop ZZP-ers en MKB-ers in de bouw.

 

Het programma bestaat uit praktische workshops, productdemonstraties en inhoudelijke presentaties rondom acht thema’s. Die thema ’s zijn: Afbouw, Ruwbouw, Buitenruimtes, Gereedschappen, Dienstverlening, Kleding & Veiligheid, Ondernemerschap en Distributie.

 

Verder is de lustrumeditie van de Verkiezing Vakman van het Jaar volledig geïntegreerd in Het Vakman Event en wordt groots opgezet met een spectaculaire show in het Beatrix Theater.

 


Wilt u een optimaal rendement halen uit het verwerken en monteren van FERMACELL Gipsvezelplaten voor wanden en plafonds en het leggen van FERMACELL Vloerelementen?

Op Het Vakman Event leren wij ZZP-ers en MKB-ers om snel en efficiënt te werken met onze gipsvezelplaten voor het maken van wanden en plafonds en met onze vloerelementen voor het leggen van zwevende dekvloeren.

 

Wij vertellen natuurlijk alles over onze gipsvezelplaten en vloerelementen maar vooral ook over de verwerking ervan in de praktijk:

 

  • methodieken van plaatsing
  • productgamma
  • toebehoren
  • technische voorlichting
  • toepassingsmogelijkheden
 

 

24 en 25oktober 2012 in het Beatrix Theater en de Expozaal (Jaarbeurs) in Utrecht.

De uitreiking van de prestigieuze award vindt op 25 oktober plaats.

×