Veelgestelde vragen

fermacell op de Renovatiebeurs

28-3-2014
Meer weten over duurzaam renoveren met fermacell?
Bezoek onze stand (03.A047) op de Renovatiebeurs, dé nationale vakbeurs voor duurzame vernieuwing in de bouw.

 

Op de vakbeurs Renovatie 2014 komen architecten, adviseurs, aannemers, ZZP’ers, bestuurders en bewoners alles te weten over de laatste ontwikkelingen en overalle innovatieve (totaal)oplossingen op het gebied van renovatie, voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Van herbestemmen tot passief bouwen en van innovatieve bouwmaterialen tot het verbeteren van de energielabel.

fermacell (product)innovaties

Met de juiste renovatieoplossingen maakt u bestaande gebouwen klaar voor de toekomst. En bespaart u tegelijk een hoop geld! Wat te denken van efficiëntie verhogende technieken? Maak kennis met fermacell op de beurs. Wij informeren u bijvoorbeeld graag over onze:

 • unieke totaaloplossing: fermacell halve-doos-in-doos-concept
 • en over onze “arbo-proof” gipsvezelplaat:fermacell Comfort Board.

U bent van harte welkom bij Fermacell BV (Stand 03.A047) op de vakbeurs Renovatie.

 

 

 

 

Activiteiten en lezingen

Op deze vakbeurs treft u een compleet aanbod (product)innovaties aan, maar ook een uitgebreid kennisprogramma en gericht advies. Minister Blok opent 9 april om 10.30 uur de vakbeurs Renovatie die tot en met 11 april in de Brabanthallen in Den Bosch wordt gehouden.

 

In de speciale ingerichte Renovatie Arena (hal 3) worden presentaties gehouden over renoveren in de praktijk. Elke dag wordt hier een specifiek thema behandeld.

Onder de overkoepelende titel ‘Het gebruik centraal’, komen op Renovatie drie thema's aan de orde:

 • Het nieuwe samenwerken
  Collectief bouwmeesterschap: alle partijen in de keten werken samen aan een juist, goedkoop, duurzaam en zuinig eindresultaat.
 • Bewoners aan de knoppen
  De gebruikers hebben meer macht dan tien jaar geleden en willen meer betrokken worden bij de renovatie. Dit leidt tot individueel maatwerk.
 • Levensduurdenken
  Met aandacht voor de woningen van de toekomst: energieneutraal, duurzaam en gemaakt van biologisch afbreekbare materialen.

In de Renovatie Arena bevindt zich ook het ‘Orakel van Delphi’. Dit zijn steeds 3 deskundigen die over elk dagthema vragen beantwoorden en hun eigen ideeën en suggesties aanleveren.

 

Tijdens de beurs wordt ook de Hollands-Ontwerp Award georganiseerd met de gelijknamige tentoonstelling waar gedurende alle dagen de beste ideeën van studerend Nederland te zien zijn. De deelnemers houden een korte pitch voor een vijfkoppige vakjury en de prijs voor het meest innovatieve idee voor nieuwe duurzaamheid wordt uitgereikt op de eerste beursdag. De winnaar wordt beloond met een baan.

 

Direct bij de centrale entree van Renovatie wordt een speciale Renovatie Expositie ingericht. Hier krijgt u op stijlvolle wijze een voorproefje van het exposantenaanbod.

×