Veelgestelde vragen

fermacell op BouwBeurs 2015

24-1-2015
Komt u ook?
U bent van harte welkom op onze stand 07.E076 (Renovatiehal).

 

Plannen voor nieuwbouw, verbouw, renovatie of transformatie?

Alles wat u hierover wilt weten, vindt u van 9-13 februari in Jaarbeurs Utrecht tijdens de Week van de Bouw. Vijf dagen lang komt alles en iedereen in bouw en vastgoed samen. Een combinatie van vakbeurzen, debatten, awards, netwerkbijeenkomsten en congressen.

 

 

 

Een veranderende markt

De Week van de Bouw weerspiegelt de sterk veranderende bouw- en vastgoedsector. De focus ligt niet langer op grootschalige nieuwbouw, maar vooral op renovatie, transformatie en innovatie. De groeimarkten van morgen, relevant voor zowel de uitvoerende bouw als voor opdrachtgevers, installateurs, architecten en adviseurs.

 

 

Renovatie & Transformatie

Renovatie & Transformatie is het nationale platform voor duurzame vernieuwingen in de bouw en vastgoed. In de oneven jaren vormt Renovatie & Transformatie onderdeel van de Week van de Bouw, dat voor het eerst plaatsheeft in februari 2015.

 

In hal 7 treft u fermacell aan. Wij bieden u oplossingen aan op het gebied van renoveren met behulp van het “halve-doos-in-doos-concept”.

 

 

Vijf dagen waarin alle schakels van bouw en vastgoed zijn verenigd in Jaarbeurs Utrecht. Hier vindt u naast Renovatie & Transformatie bijvoorbeeld ook de BouwBeurs, GEVEL, Material Experience en Interior Innovations.

 

Facebook

Bekijk ook het Evenement BouwBeurs 2015 van fermacell op Facebook.

 

 

 

 

×