Veelgestelde vragen

Fermacell op AfbouwVakdag, komt u ook?

11-3-2019
Wij verwelkomen u graag op onze stand #740 op de NOA AfbouwVakdag in de Werkspoorkathedraal te Utrecht (navigatieadres is Taatsendijk 6) op donderdag 4 april 2019.

Inspiratie, kennis delen, netwerken en zakendoen

De AfbouwVakdag is hét evenement in de branche voor inspiratie, kennis delen, netwerken en zakendoen. Iedereen die ertoe doet in de afbouwwereld wil erbij zijn. Dat geldt voor de toeleverancier, maarzeker ook voor u. Voor iedereen die werkzaam is in de stukadoors-, natuursteen-, vloeren-, terrazzo, tegel-, plafond- en wandmontage- en afbouwsector.

Bent u er ook bij op 4 april?

Wij in ieder geval wel. Wij hebben daar een stand (#740) en presenteren onze producten. Wij zijn daar speciaal om u te ontmoeten en bij te praten over ons assortiment. Wat is er nieuw? Wat zijn deontwikkelingen? Hoe denken we u nog beter van dienst te kunnen zijn? En nog belangrijker: wat kunt u óns vertellen, wat zijn uw ervaringen met onze producten? Heeft u vragen, tips of opmerkingen – u kunt ze kwijt aan onze mensen op de stand.

Wij kunnen u de ontwikkelingen laten zien en demonstreren.
En u kunt uw ervaringen die u hebt opgedaan met onze producten, delen.

Praktisch

Het evenemement vindt plaats in de Werkspoorkathedraal te Utrecht, een unieke industriële locatie. Navigatieadres is Taatsendijk 6. De beurs is van 10.00 uur tot 20.00 uur geopend en de spetterende afterparty start om 19.00 uur. Een dag die u niet mag missen.

Aanmelden kan via www.afbouwvakdag.nl.

Daar vindt u eveneens meer info over het programma. De toegang is gratis.

'short-movie-bios'

Altijd al willen weten welke voordelen een droge fermacell dekvloer biedt t.o.v. een natte cement dekvloer?

In de 'short-movie-bios' worden compilaties getoond (ook van onze video 'voordelen fermacell vloersysteem vs natte cement dekvloer'), van bedrijfspresentaties, video's over technische onderwerpen en fun movies.

Fermacell® presenteert tijdensde AfbouwVakdago.a.:

×