Veelgestelde vragen

fermacell neemt deel aan het congres Building Holland

12-3-2015
Wij verwelkomen u graag tijdens hét integrale event voor professionals in de bouw en vastgoedsector op het Bouwcenter paviljoen stand: 11.105.

 

(Re) Building The Future - Integraal event voor bouw en vastgoed

Van 31 maart t/m 2 april staan netwerken, elkaar inspireren en kennis delen centraal in Amsterdam RAI. Building Holland is een initiatief van Amsterdam RAI en kennisplatform Duurzaam Gebouwd met als doel alle schakels in de bouw en vastgoed samen te brengen. Tijdens Building Holland delen partners van Duurzaam Gebouwd hun visie op de transitie in de bouw.

 

Co-making is het toverwoord voor de toekomst van de bouwbranche

fermacell is als partner van Duurzaam Gebouwd aanwezig op het Bouwcenter paviljoen. U vindt ons daar op stand: 11.105 met ons renovatieconcept halve-doos-in-doos.

Building Holland is het integrale evenement voor de bouw- en vastgoedsector. (Re) Building the Future vormt het centrale thema dat gaat over het nieuwe bouwen. Dat sluit perfect aan op de visie van fermacell. Wij ervaren ook dat samenwerking met bouwers de sleutel is voor de toekomst.

 

Bouw mee!

Deelnemers doen tijdens het event inspiratie op, delen kennis en maken gebruik van uitgebreide netwerkmogelijkheden, een handreiking voor kansen in de bouw- en vastgoed sector.

 

Programma

×