Veelgestelde vragen

fermacell is mediasponsor van NVTG jaarcongres 2015

3-4-2015
Op 10 en 11 april 2015 organiseert de NVTG haar tweedaagse jaacongres met als thema zorgvastgoed. fermacell is aanwezig op het Zorgvastgoed en Huisvesting Congres 2015 op stand 74.

 

NVTG congres programma

Het tweedaags congres programma is zorgbreed opgezet, er zijn bijdragen vanuit de V&V-sektor, de Ziekenhuis-sector, de Gehandicaptenzorg en de GGZ, en je kunt, als congresganger je eigen programma samenstellen voor deze twee dagen.

Hoe ontwikkel je zorgvastgoed afgestemd op de vraag van morgen?

De noodzaak om te zoeken naar oplossingen voor het verbeteren van de zorg noopt tot samenwerking.

In de transitie naar de ‘moderne tijd’ blijft de meerwaarde van de NVTG: gezamenlijk voor goede gebouwgebonden technologie (cure en care) en vastgoed zorgen.
De kennis op dit terrein is/ komt beschikbaar door de samenwerking met kennisinstituten, organisaties, overheden etc. Dit gebeurt in een vergrijzende samenleving die te maken heeft met krimpende budgetten, technologie die steeds meer mogelijk maakt en een veranderende behoefte/ verwachting van zorgconsumenten.

fermacell is mediasponsor van dit congres

fermacell wil haar bijdrage leveren aan een duurzame wereld door het ontwerpen en ontwikkelen van producten op basis van veilige en volledig herbruikbare materialen. De kwaliteit van onze producten beperkt zich niet alleen tot de tastbare eigenschappen van het product, maar heeft ook betrekking op het effect ervan voor mens en milieu, in de breedst mogelijke zin.

fermacell wil nationaal en internationaal koploper zijn in milieubewust en gezond bouwen. De belangrijkste missie van fermacell is het leveren van een bijdrage aan een gezonde en duurzame samenleving.

Wanneer het onderwerp ‘gezond wonen' u nauw aan het hart ligt en wanneer dat begrip voor u meer inhoudt dan alleen maar het vermijden van bouwmaterialen die schadelijke stoffen bevatten, dan kunt u met fermacell greenline nog een stap verder gaan en investeren in gezond wonen en levenskwaliteit.

fermacell greenline

fermacell greenline is in staat om de kwaliteit van de lucht en het welzijn te verbeteren, ook in ziekenhuiskamers, wat op die manier het genezingsproces bevordert. Schadelijke stoffen uit de binnenlucht worden duurzaam gebonden. Het onafhankelijke eco-INSTITUT uit Keulen heeft de werking van fermacell greenline onderzocht en bevestigd. Een duidelijke vermindering van de concentratie schadelijke stoffen.

De fermacell Gipsvezelplaten greenline zijn langs beide zijden met een werkzame stof op basis van keratine bekleed. Die stof neemt in een natuurlijk proces schadelijke stoffen – zogenaamde vluchtige organische verbindingen (VOC’s) – zoals formaldehyde uit de binnenlucht op en zet die in permanent onschadelijke stoffen om. Daarom geeft greenline de opgenomen schadelijke stoffen zelfs bij hoge temperaturen, een hoge luchtvochtigheid en een krachtige verluchting niet meer aan de binnenlucht af.

fermacell Gipsvezelplaten greenline zijn bijzonder eenvoudig te verwerken, op dezelfde manier als de klassieke gipsvezelplaten. Bekijk hier de fermacell instructiefilms.

fermacellverwelkomt u graag op dit congres op stand 74.

×