Veelgestelde vragen

Fermacell heeft de Financieel Gezond Award van Graydon ontvangen!

3-1-2013
Dit geeft aan dat de financiële gezondheid en kredietwaardigheid van Fermacell goed is en dat Fermacell tot de top van financieel gezonde bedrijven in Nederland behoort.

Fermacell isdoor Graydon beoordeeld met een A-rating. Dit is iets waar Fermacelltrots op is. Fermacell laat zien dat ze niet alleen goede producten en diensten levert, maar geeftzakenrelaties op een professionele manier vertrouwen, zodat een goede samenwerking van de grond kan komen.

In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken. Sinds vandaag openbaart Fermacell daarom haar financiële rating, financiële historie, kredietlimiet en betaalgedrag op OpenCompanies.nl. Cijfers die dagelijks worden geactualiseerd. Graydon verifieert alle informatie en voegt zelf bronnen toe als gerechtelijke uitspraken, KvK gegevens, jaarrekeningen en onderzoeksresultaten, zodat zakenrelaties gegarandeerd zijn van betrouwbare en onafhankelijke informatie.

 

Nog lang niet alle bedrijven in Nederland zijn zo open over hun financiële gezondheid. Momenteel kent 13% van alle bedrijven in Nederland een hoog tot zeer hoog risico om mee zaken te doen. Veel bedrijven zijn dan ook huiverig om hun financiële gezondheid te laten zien.

 

Saskia van der Boom, Woordvoerder Graydon Nederland: ‘Bedrijven die open zijn over hun financiële gezondheid, zijn een voorbeeld in de markt. Door te laten zien dat ze er financieel goed voor staan en hun rekeningen op tijd betalen, bewijzen ze aan zakenrelaties dat ze een betrouwbare zakenpartner zijn. Hierdoor krijgen deze bedrijven makkelijker leverancierskrediet: oftewel achteraf betalen. Een belangrijke en gratis vorm van financiering voor bedrijven in deze moeilijke tijden’.

 

 

Bij Graydon worden jaarlijks meer dan 2 miljoen kredietinformatie rapporten opgevraagd van Nederlandse bedrijven. Bedrijven en banken checken bij Graydon de kredietwaardigheid en betrouwbaarheid van deze bedrijven voordat ze besluiten tot een transactie of kredietverlening over te gaan. Hiermee kunnen ze zien of een bedrijf financieel gezond genoeg is om succesvol zaken te doen. Dat inzicht biedt vertrouwen. En vertrouwen is de basis voor goed ondernemerschap.

 

 

OpenCompanies is een modern crowd-sourced platform met de betrouwbaarheid van een professionele zakelijke dienstverlener. Maandelijks trekt zij nu al meer dan 40.000 bezoekers en worden er al meer dan 60.000 bedrijven gecheckt.

 

 

 

 

 

Bekijk de financiële gezondheid van Fermacell.

 

×