Veelgestelde vragen

FERMACELL greenline maakt de binnenlucht gezond!

10-7-2012

Wanneer het onderwerp ‘gezond wonen' u nauw aan het hart ligt en wanneer dat begrip voor u meer inhoudt dan alleen maar het vermijden van bouwmaterialen die schadelijke stoffen bevatten, dan vindt u op de vernieuwde greenline website de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan en de binnenlucht actief te reinigen.

De FERMACELL Gipsvezelplaten greenline binden op een natuurlijke wijze schadelijke stoffen en vervelende geurtjes die in de binnenlucht aanwezig zijn, en zetten die in permanent onschadelijke stoffen om. Dat luchtzuiverende effect is te danken aan het feit dat de platen langs beide kanten met een speciale werkzame stof bekleed zijn, die ook in schapenwol voorkomt.

Binneninrichting met FERMACELL greenline is een doeltreffende investering voor gezonde onderwijs- en sociale instellingen, woningen en kantoorruimtes, en bijvoorbeeld ziekenhuizen.

Grootformaat platen zijn verkrijgbaar voor wie op een professionele manier wanden en plafonds monteert en bekleedt. Er is ook een speciaal vloerelement beschikbaar. Voor de particuliere eindgebruiker wordt greenline in de vorm van eenmansplaten aangeboden.

Accessoires met neutrale eigenschappen ronden het aanbod af.

Dankzij het Eco-Label van het gerenommeerde Eco-Institut in Köln maken de FERMACELL Gipsvezelplaten en toebehoren (voegengips, voegenlijm en vloerelementen montagelijm)deel uit van het Sentinel-Haus ® Concept. Dit concept stelt bouwbedrijven en bestekschrijvers in staat ‘gezonde’ bedrijfsgebouwen en woningen te bouwen. Een omvangrijke productcontrole en controle van de luchtkwaliteit door het SHI, tijdens en na afloop van de bouw staan daar borg voor. De opdrachtgever krijgt garantie op de binnenluchtkwaliteit. Die garantie is in heel Europa geldig en biedt bouwondernemers en bestekschrijvers onderscheidend vermogen

*fermacell Greenline wordt op dit moment niet meer geproduceerd*

 

 

×