Veelgestelde vragen

FERMACELL genomineerd voor Succes Award

23-9-2012
Kijk 24 september naar de Succesfactor op RTL 7/RTL Z. Dan worden de succesfactoren van FERMACELL in de beton-, gips- en cementbranche toegelicht en wordt een blik gegund in het productieproces van de FERMACELL Gipsvezelplaten en Vloerelementen in Wijchen.

 

FERMACELL is genomineerd voor de Succes Award bij het RTL-programma “Succesfactor”. Succesfactor is een programma dat zich richt op een brede doelgroep die interesse heeft in ondernemen, ondernemerschap en beleid en strategie in het MKB. In Succesfactor wordt de kijker geïnformeerd over succesfactoren van ondernemers: Waarin weten zij in te spelen op economische en maatschappelijke ontwikkelingen en hoe geven zij hun persoonlijke en zakelijke visie vorm? Tevens wordt er aan het einde van de serie een award uitgereikt aan de meest succesvolle ondernemer. In dit item wordt de kijker geïnformeerd over succesfactoren binnen een branche. FERMACELL isgenomineerd voor de beton-, gips- en cementbranche.

Het item van FERMACELL wordt uitgezonden vanaf maandag 24 september tot en met vrijdag 28 september op RTL 7/RTL Z. De uitzendtijden zijn per dag verschillend:

- Maandag 24 september 09.20 uur
- Dinsdag 25 september 11.20 uur
- Woensdag 26 september 13.20 uur
- Donderdag 27 september 15.35 uur
- Vrijdag 28 september 16.20 uur

Heeft u de uitzending gemist? Kijk dan naar aflevering 25 van de Succesfactor.

×