Veelgestelde vragen

Fermacell BV is partner van Dewin

Fermacell BV is partner van Dewin

4-2-2020

Dewin Kunststoffen b.v. is een onafhankelijk speler op de markt van isolatiematerialen. Het bedrijf is gestart in 1986 door Denes Elsjan en zus Theresia Elsjan. Inmiddels werken zij samen met vrijwel alle grote fabrikanten van isolatie en importeren diverse isolatieproducten waaronder: de fermacell 
Bouwplaat FermaPIR®, en het Plafondelement FermaPIR®.
 

Het bedrijf Dewin Kunststoffen b.v. produceert samengestelde isolatieproducten zoals kantplanken, combiplaten, renovaplaten, sandwichpanelen en geïsoleerde bouwplaten.


Ze hebben veel deskundigheid in huis als het gaat om het verlijmen van allerlei materialen. Daarnaast bewerken zij isolatie op verschillende manieren - ook op klantenspecificatie - met behulp van een modern en uitgebreid computergestuurd machinepark.


Bouwplaat FermaPIR®

DK-Dewin FermaPIR® is een geïsoleerde bouwplaat van fermacell® Gipsvezelplaat met verlijmde hoogwaardige PIR-isolatie. Door de hoge isolatiewaarde van PIR kan de dikte van de totale bouwplaat beperkt blijven.Deze bouwplaat is bestemd voor binnentoepassingen en  kan worden afgewerkt met pleister-, finish-, behang- of tegelwerk.   
DK-Dewin FermaPIR® kan worden verlijmd of mechanisch worden bevestigd op de ondergrond, afhankelijk van de omstandigheden. Afwerken en isoleren met 1 plaat!
 

DK-DEWIN geïsoleerde bouwplaat is ook leverbaar met EPS of steenwol isolatie.
 


Plafondelement FermaPIR®

Het DK-Dewin FermaPIR® plafondelement is een geïsoleerde bouwplaat van fermacell® Gipsvezelplaat met verlijmde hoogwaardige PIR-isolatie. Het element is rondom voorzien van een facetrand die voor een mooi resultaat na montage zorgt.
 

Deze plaat is zéér geschikt voor kelders, fietsenstallingen, garages, bergingen, openbare ruimtes, enz.. Afwerken en isoleren met 1 plaat!
 


Het DK-Dewin Plafondelement is ook geschikt voor de (na) isolatie van hellende daken (binnenzijde)

Voordelen: stootvast oppervlak, hoge isolatiewaarde, makkelijk te monteren.
Meer weten? 

×