Veelgestelde vragen

De Beter Af nr. 1 is uit

29-5-2012
De Beter Af nr. 1 is uit

Steeds weer stuiten we op nieuwe, verrassende toepassingen van onze producten. Zo worden FERMACELL Gipsvezelplaten sinds kort verwerkt in de modulaire operatiekamers van Dutch Medical Space. Waarom juist onze gipsvezelplaten geschikt zijn voor deze hoogwaarde units, leest u in de nieuwe editie van Beter Af, die ik u hierbij met veel plezier toestuur.

De redactie van Beter Af nam ook een kijkje bij de renovatie van het Kruisherenklooster in Uden. Het monumentale klooster gaat onderdak bieden aan zestien appartementen en twee logeerkamers. Bij deze ingrijpende klus worden FERMACELL Gipsvezelplaten en Vloerelementen toegepast. Stootvastheid, geluidswerendheid en brandwerendheid waren belangrijke argumenten voor de architect om voor FERMACELL te kiezen.

Verder komt prof. dr. ir. Jos Lichtenberg uitgebreid aan het woord. Hij lanceerde met Slimbouwen een nieuwe visie op de toekomst van de bouw. Ook werkt hij aan het House of Tomorrow Today, dat gebouwd gaat worden volgens de huidige stand van de techniek. FERMACELL past uitstekend bij het bouwen van de toekomst, vindt Jos Lichtenberg.
Tot slot introduceren we onze nieuwe brandbestendige plaat Firepanel A1 en we laten u kennismaken met onze nieuwe marketingcampagne ‘Het ideale plaatje’. Dit en meer leest u in Beter Af.

Beter Af en Beter Af Special zijn periodieke uitgaven van FERMACELL.

FERMACELL brengt ongeveer 5x per jaar een nieuwsbrief uit.
2x de Beter Af in A3-formaat (project- en organisatienieuws) en 3x de in A4-formaat opgemaakte Beter Af Special (met een specifiek thema bijvoorbeeld: scholen, geluidsisolatie, daken).
×