Veelgestelde vragen

BouwdetailWijzer Duurzaam en Energiezuinig Renoveren

23-3-2012
Archidat heeft in samenwerking met o.a. Fermacell een handboek met renovatiedetails ontwikkeld. Deze BouwdetailWijzer Duurzaam en Energiezuinig Renoveren bevat meer dan 140 unieke bouw- en referentiedetails van hoogwaardige bouw- en renovatieproducten. Tijdens Building Holland 2012 wordt deze BouwdetailWijzer gratis verstrekt aan bezoekers van de Archidat & Bouwformatie stand.

Het renoveren van bestaande woningen krijgt steeds meer aandacht. Een goed ontwerp en voorbereiding zijn van essentieel belang voor het eindresultaat. Als handig hulpmiddel voor de renovatie van deze woningen geeft Archidat een speciaal handboek uit: de BouwdetailWijzer Duurzaam en Energiezuinig Renoveren. Dit handboek bevat meer dan 140 unieke bouw- en referentiedetails van 21 producenten en leveranciers van hoogwaardige bouw- en renovatieproducten.

De details zijn ontwikkeld door Archidat in samenwerking met ook Fermacell en gaan in op alle belangrijke Nederlandse bouwperiodes, te weten: vooroorlogs, vroeg-naoorlogs, woningnood en energiecrisis. De 140 bouwdetails die in het handboek zijn opgenomen voldoen stuk voor stuk aan de actuele inzichten op het gebied van duurzaam en energiezuinig renoveren. Speciale aandacht hierbij gaat uit naar hoogwaardige isolatie van de buitenschil, koudebrugonderbrekingen en luchtdichte aansluitingen. Het handboek is een absolute must voor iedere wooncorporatie, architect, ingenieur, adviseur en aannemer.

Tijdens Building Holland die gehouden wordt van 17 t/m 19 april 2012 in Amsterdam RAI is de BouwdetailWijzer Duurzaam en Energiezuinig Renoveren ter waarde van €199 gratis verkrijgbaar. Belangstellenden kunnen zich registreren op www.buildingholland.nl. Ook Fermacell exposeert op de Building Holland in het KGI Akoestiek Paviljoen, hal 11, standnummer 11.716.
×