Brancheverenigingen

fermacell ondersteunt de volgende brancheverenigingen en stichtingen:

Logo Branchevereniging
Brandveilig Bouwen Nederland (BBN)

BBN
De Vereniging Brandveilig Bouwen Nederland is dé deskundige op het gebied van bouwkundige brandpreventie, ook wel 'passieve brandveiligheid'genoemd. De vereniging beoogt een hogere mate van brandveiligheid van gebouwen door het toepassen van brandveilige bouwmaterialen die de (minimalistische) criteria van de regelgeving kwalitatief overstijgen.
De vereniging betsaat uit vooraanstaande leveranciers van brandveilige bouwmaterialen en constructies. Door de diversiteit van de leden en de expertise, is BBN gesprekspartner voor alle disciplines binnen de bouwkolom, van architect tot aannemer, van opdrachtgever tot controlerende instantie.

Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)

NOA
De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven is dé enige ondernemersvereniging in de bedrijfstakken Stukadoren & Afbouw, Vloeren & Terrazzo en Plafondmontage & Wandmontage. Meer dan 1700 ondernemers zijn lid van deze ondernemersvereniging die gezamenlijk meer dan 2/3 deel van de totale omzet in afbouwend Nederland vertegenwoordigen. NOA stelt zich ten doel de collectieve en individuele belangen in de afbouw te behartigen.

NVTG (STEN)

Vereniging voor technisch facility professionals in de zorgsector. 
Sinds 1997 is de Stichting Evenementen NVTG (STEN) actief. Omvangrijke financiële transacties en fiscale aspecten samenhangend met de verenigingsactiviteiten maken het noodzakelijk deze onder te brengen in een afzonderlijke stichting. De stichting STEN is verantwoordelijk voor het sponsorbeleid van de NVTG. Door sponsoring verzorgd door de STEN worden de NVTG Nieuwsbrief en de website van de vereniging mogelijk gemaakt.

Vereniging van Houtskeletbouwers (VHSB)

VHSB
De Vereniging van Houtskeletbouwers is een branche-organisatie van bedrijven die houtskeletbouwwoningen en -gebouwen bouwen en/of houtskeletbouwelementen produceren. De doelstelling van de vereniging is het bevorderen en bewaken van de ontwikkeling van een kwalitatief goede, op specifiek Nederlandse omstandigheden gerichte, houtskeletbouwmethode.
Houtskeletbouwers, producenten van houtskeletbouwelementen, instellingen en organisaties, opdrachtgevers, architecten, adviseurs en toeleveringsbedrijven kunnen, onder verschillende voorwaarden, tot de vereniging toetreden als lid, buitengewoon lid of deelnemer.

NVTB (Nederlands Verbond Toelevering Bouw) sectie van VHSB

Branchevereniging voor Klussenbedrijven (VLOK)

VLOK 
De VLOK is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot dé branche-organisatie voor klussenbedrijven. De VLOK ondersteunt haar leden, maar is ook aanspreekpunt voor: alle klussenbedrijven, hun klanten (consumenten en zakelijke opdrachtgevers), hun toeleveranciers, de overheid en onderwijsinstellingen.

fermacell verzorgt voor VLOK-leden die deelnemen aan het kwaliteitsprogramma "Vakmanschap & Zekerheid" theorie- en praktijktrainingen. Na het succesvol volgen van de training ontvangt de deelnemer het certificaat "Product Vakman" van de VLOK en fermacell.

Productvakmanvermeldingen